Studenten en stagiaires

Van Noord creëert graag werkplekken voor schoolverlaters. Bijvoorbeeld van hbo accountancy of bedrijfseconomie. Ook als je op het punt staat om het vwo te vervolgen met het duale of deeltijdtraject van hbo accountancy spreken we je graag. Hetzelfde geldt voor bijna-afgestudeerden. Jaarlijks zetten we onze deuren open voor assistent-accountants en junior belastingadviseurs.

Stagiaires

Ook als je op zoek bent naar een stageplaats hebben we regelmatig mogelijkheden. Na ontvangst van je sollicitatie nemen wij deze in behandeling en indien wij je inderdaad een passende stageplaats kunnen aanbieden word je uitgenodigd voor een gesprek. Als wij vervolgens besluiten om met elkaar aan de slag te gaan krijg je een persoonlijke begeleider die je wegwijs maakt in de financiële en fiscale wereld en in de organisatie van Van Noord. Kennis die later ook goed van pas komt. We hebben namelijk regelmatig mogelijkheden om na je stageperiode bij ons in dienst te komen.

Wanneer je bij ons stage komt lopen, bieden we je graag een vergoeding aan. Afhankelijk van je opleiding varieert deze vergoeding van € 350 tot en met € 600 per maand op basis van een fulltime stage.

Reageer direct

Ben je geïnteresseerd in één van de bovenstaande mogelijkheden? Neem dan contact op met Kim Nettenbreijers (0345 – 53 16 31) of vul het sollicitatieformulier in.