VanNoord Belastingadviseurs

VanNoord Belastingadviseurs bestaat uit fiscaal specialisten. Betrokken ondernemers bij u in de buurt.

Met onze fiscale diensten helpen wij u als ondernemer uw doelstellingen te verwezenlijken. We staan u bij met een frisse kijk op belastingadvies.

VanNoord is al ruim 30 jaar sterk vertegenwoordigd in het hart van Nederland: in Beesd, Culemborg/Vianen, Leerdam, Tiel, Zaltbommel en IJsselstein. De medewerkers bij VanNoord kennen de lokale markt en de regionale ontwikkelingen. We zijn betrokken en proactieve ondernemers. Dat werkt inspirerend en inspirerend werken is waardevol. Voor u en ook voor ons. Welkom!

De Belastingadviseurs zijn vanaf 1999 in Culemborg gevestigd met als vennoot drs. Jan Campagne. Het kantoor is gevestigd aan de Postmastraat 33. VanNoord Belastingadviseurs is aangesloten bij de INAA. Een internationaal netwerk van fiscale en financiële specialisten.

Wilt u weten hoe we voor u van toegevoegde waarde kunnen zijn? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking of vraag een kostenindicatie aan. Onze belastingadviseur is u graag van dienst.

De fiscalist die u en uw omgeving als geen ander kent

Toegegeven: er zijn meer fiscalisten dan VanNoord. Maar hoeveel fiscaal specialisten zijn er die uw bedrijf en de omgeving waarin u onderneemt echt kennen? Die uw uitdagingen snappen en daar passend op kunnen adviseren? Die om de hoek zitten en waar u binnen een kwartier mee om tafel zit? VanNoord Belastingadviseurs zijn zulke fiscalisten.

VanNoord hoort graag het verhaal achter de ondernemer. Om adequaat te kunnen adviseren. Zij weten wat de mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving zijn. Wat niet kan weet u vaak zelf. Maar wat kan juist wél?
Hoe om te gaan met nieuwe wetgeving en de mogelijke voordelen die dat biedt?
Met VanNoord Belastingadviseurs hebt u fiscaal specialisten binnen handbereik.

Adres:

Postmastraat 33, 4105 DW, Culemborg

 

Postadres:

Postbus 176, 4100 AD, Culemborg

 

(0345) 53 16 31

(0345) 53 15 19

belastingadviseurs@vannoord.nl

Uw contactpersoon: