VanNoord Accountants en Belastingadviseurs Leerdam

VanNoord Leerdam bestaat uit financieel specialisten: accountants en belastingadviseurs. Betrokken ondernemers bij u in de buurt.

Met onze financiële diensten helpen wij u als ondernemer uw doelstellingen te verwezenlijken. We staan u bij met een frisse kijk op accountancy, belasting advies, bedrijfsadvies en online diensten.

Van Noord is al ruim 30 jaar sterk vertegenwoordigd in het hart van Nederland. Één van onze vestigingen kunt u vinden in Leerdam. Wij zijn altijd in de buurt. De accountants en belastingadviseurs van Van Noord Leerdam kennen de lokale markt en de regionale ontwikkelingen. We zijn betrokken en proactieve ondernemers. Dat werkt inspirerend en inspirerend werken is waardevol. Voor u en ook voor ons. Welkom!

De vestiging in Leerdam werd in 1992 geopend. Ron van Rijn en Pieter Terlouw zijn vennoot op deze vestiging. VanNoord Leerdam neemt deel aan de BKL (Bedrijven Kring Leerdam)

Benieuwd hoe wij uw administratie, jaarrekening of ander financieel vraagstuk aan zouden pakken? Neem dan contact met ons op.

De accountant die u en uw omgeving als geen ander kent

Toegegeven: er zijn meer accountants dan VanNoord. Maar hoeveel financieel specialisten zijn er die de omgeving waarin u onderneemt echt kennen? Die uw uitdagingen snappen en daar passend op kunnen adviseren? Die om de hoek zitten en waar u binnen een kwartier mee om tafel zit? VanNoord Accountants en Belastingadviseurs Leerdam is zo´n accountant.

VanNoord hoort graag het verhaal achter de ondernemer. Dat de cijfers helder zijn en kloppen mag duidelijk zijn. De conclusie die u verbindt aan die cijfers en de stappen die u zet als ondernemer, bepalen echter waar u naartoe gaat met uw bedrijf. Ongeacht de sector waarin u actief bent of de grootte van uw bedrijf; VanNoord denkt met u mee en geeft advies op maat.

Adres:

Pfinztalstraat 32, 4143 JB, Leerdam

 

Postadres:

Postbus 162, 4140 AD, Leerdam

 

(0345) 61 18 44

(0345) 61 18 18

leerdam@vannoord.nl

Uw contactpersoon: