VanNoord Branche in Zicht – Betrouwbare benchmarkcijfers

Van inschatten naar zeker weten

Presteert u beter dan uw concurrenten? Bent u winstgevender? U vraagt het zich vast wel eens af en u probeert dat natuurlijk een beetje in te schatten. Terecht, want het zegt iets over de koers die u vaart met uw bedrijf. Maar inschatten is niet voldoende. U moet kunnen vertrouwen op de cijfers en gegevens waarop u uw koers bepaalt. Dat vinden wij bij VanNoord Accountants en Belastingadviseurs ook. Daarom is er BiZ , Branche in Zicht. Betrouwbare benchmarkcijfers voor iedere ondernemer die het roer stevig in handen wil hebben.

Wat is BiZ?

Van Noord is aangesloten bij het SRA. Het SRA is een netwerk van 370 zelfstandige Nederlandse accountantskantoren met 1.000 vestigingen. Deze zijn verspreid over heel Nederland. Branche in Zicht (BiZ) is het platform van het SRA met actuele kennis en inzichten over uw branche, uw bedrijf en uzelf. De gebundelde klantenkennis van de SRA-kantoren, goed voor meer dan 50% van het mkb, wordt ondersteund door betrouwbare en actuele benchmarkcijfers. Hiermee krijgt u als ondernemer inzicht in uw positie ten opzichte van uw branchegenoten. De cijfers zijn a-laminute op te vragen. Dat is uniek!

Wat zijn de voordelen van BiZ?

  • Het benchmarkrapport betreft uw eigen onderneming
  • U weet waar u staat ten opzichte van uw branchegenoten
  • U bespreekt niet alleen de cijfers, ook op strategie wordt gestuurd
  • De cijfers zijn a-la-minute op te vragen door VanNoord Accountants en Belastingadviseurs.

Waarom Benchmark?

Benchmarken is van strategisch belang voor u als ondernemer. VanNoord kan u hierbij helpen. Wij bespreken met u:

  • De marktontwikkelingen en trends
  • Uw financiële performance ten opzichte van uw branchegenoten
  • Opvallende kengetallen van uw benchmarkrapport
  • Verbeterpotentieel, zoals winstmaximalisatie
  • De door u te volgen strategie en uw ambities.

Branches

Voor 130 branches zijn er op dit moment al zoveel jaarrekeningen beschikbaar, dat het mogelijk is om aan de belangrijkste kengetallen betrouwbare conclusies te verbinden.

Meer weten over BiZ

VanNoord Accountants en Belastingadviseurs heeft specialisten op het gebied van BiZ. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen

Download

VanNoord BiZ, Branche in Zicht