VanNoord Managementinformatie – actuele bedrijfsinformatie

Herkenbaar? Als uw jaarrekening is opgemaakt en de aangiften verzonden zijn, is het alweer zomervakantie. U weet pas halverwege het jaar (of soms nog wel later) hoe u vorig jaar gedraaid heeft. Voor bijsturen is het dan te laat!

Actuele bedrijfsinformatie

Goed financieel management is niet afhankelijk van de grootte van een bedrijf of boekhoudafdeling. Met VanNoord Managementinformatie kan voortaan elke ondernemer op basis van de meest actuele bedrijfsinformatie op tijd bijsturen, beslissingen nemen en ervoor zorgen dat zijn onderneming optimaal draait. Zonder extra handelingen, gewoon met dezelfde gegevens die u toch al invoert in uw administratie.

Managementinformatie

Met VanNoord Managementinformatie krijgt u meerder keren per jaar de door u gewenste informatie over hoe uw onderneming er op dat moment voor staat. Dit ten opzichte van het jaar ervoor, uw begroting of ten opzichte van uw doelstelling, desgewenst per productgroep, klantgroep, vestiging of bedrijfsactiviteit. We combineren zo de financiële en operationele cijfers, zodat we dichter bij de bedrijfsprocessen komen.

Gedurende het jaar kunt u dus beter gefundeerde besluiten nemen en zo richting geven aan uw bedrijf. U ziet immers waar u geld verliest en waar winst te behalen valt.

Speciale managementinformatie software

VanNoord Managementinformatie is gebaseerd op uw eigen administratie. Onze specialist op het gebied van managementinformatie richt de software zo voor u in dat u, zonder extra werk, op elk gewenst moment een overzicht kunt krijgen van de actuele stand van zaken in uw bedrijf.

Het voordeel van VanNoord Managementinformatie

  • Op elk moment een actueel overzicht van de financiele staat van uw onderneming.
  • Inzicht in de voor uw bedrijf belangrijke operationele cijfers
  • Meer grip op uw onderneming
  • Actuele informatie helpt u uw doelen beter te realiseren
  • Snel anticiperen op ontwikkelingen op basis van betrouwbare gegevens

Ook zal het een positief effect hebben op uw rendement én op uw plezier in het ondernemen!

Wilt u meer informatie? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Download

VanNoord Managementinformatie