VanNoord Online Boekhouden

Eenvoudig en efficiënt

Met VanNoord Online Boekhouden heeft u altijd inzicht in uw financiële situatie. Op eenvoudige wijze werkt u samen met uw cliëntadviseur bij Van Noord. U wisselt informatie uit en profiteert van een optimale dienstverlening.

VanNoord Online Boekhouden – uw winst

Heeft u een vraag dan kijkt uw cliëntadviseur mee vanaf zijn of haar computer. U voert zelf uw basisadministratie in. U heeft geen back-ups meer nodig. Bovendien richt uw cliëntadviseur zich uitsluitend op beoordeling en advisering.

VanNoord en Twinfield: een sterke combinatie

Wij werken samen met Twinfield. Twinfield is aanbieder van een volledig op het internet gebaseerde real-time ASP- applicatie voor het boekhouden. Twinfield levert de applicatie en Van Noord voegt de benodigde vakkundige ondersteuning toe.

Voordelen op een rij

  • Efficiënte samenwerking met uw cliëntadviseur
  • Geen back-ups meer uitwisselen
  • Real-time informatie over uw boekhouding
  • Overal waar u een internetverbinding heeft, inloggen in uw administratie
  • Geen initiële investering nodig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geen problemen met verschillende versies

Online boekhouden in de praktijk

Dagelijks financiële informatie uitwisselen met uw cliëntadviseur. U logt in op een gebruiksvriendelijke website. Vanaf kantoor of thuis voert u kasboekingen en bankafschriften in. De gegevens controleert u direct en eventuele wijzigingen slaat u op. Daarna kan uw cliëntadviseur uw gegevens beoordelen, eventueel corrigeren en definitief boeken in uw administratie.

Eenvoudig, efficiënt en veilig

U hoeft geen software te installeren en uw werkomgeving wordt door Van Noord beheerd. Zo hebben wij te allen tijden toegang tot uw administratie. Ook inloggen gaat eenvoudig, efficiënt en veilig via onze website.

VanNoord Online Boekhouden is voordelig

Tegen een geringe maandelijkse vergoeding heeft u een interessant pakket om online uw boekhouding te doen. Bent u geïnteresseerd in VanNoord Online Boekhouden? Neem dan contact op met uw cliëntadviseur bij Van Noord.

VanNoord innoveert voor uw gemak.

De digitale mogelijkheden veranderen de wereld in rap tempo. VanNoord grijpt deze mogelijkheden met genoegen aan om u optimaal van dienst te zijn. Tastbare voorbeelden hiervan zijn online boekhouden, digitale dossiervorming & archivering en online salarisadministratie. Diensten die accountancy inzichtelijker, eenvoudiger en servicegerichter maken voor u. En ook onze twee jongste producten dragen hier aan bij: het online VanNoord Klantportaal iNsite en Basecone.

Hier vindt u meer informatie over iNsite en Basecone.

Download

Online boekhouden brochure