Over VanNoord

Ondernemende accountants en belastingadviseurs. Betrokken ondernemers die hun vak verstaan. Financiële diensten en advies voor de ondernemer.

Ondernemende accountants en belastingadviseurs

In 1983 opende Henk van Noord zijn eerste kantoor. Sindsdien heeft Van Noord Accountants & Belastingadviseurs een enorme groei doorgemaakt: 6 vestigingen in Midden-Nederland. Elke vestiging is lokaal actief, heeft korte communicatielijnen en een efficiënte omvang. Een bewuste keuze want het MKB, grote ondernemingen en intermediairs hebben behoefte aan een professionele, lokale speler. Met een betrokken manier van werken en een proactieve houding, die zowel informeel als toegankelijk is. Dit onderscheidt Van Noord en maakt hen herkenbaar als ondernemende accountants en belastingadviseurs.

VanNoord: lokale ondernemer

Van Noord accountants en belastingadviseurs vormt een stevige groep met ruim 100 medewerkers die gebruik maken van elkaars krachten en uitgebreide expertise. Van Noord wil samen met u verder groeien, qua vestigingen en professionaliteit. Nieuwe diensten, producten én online services. Voor de ondernemer in Beesd, Culemborg/Vianen, Leerdam, Tiel,  Zaltbommel en IJsselstein.

VanNoord: uw financieel adviseur

Niet voor niets is Van Noord steeds vaker een aantrekkelijk alternatief voor de grote landelijke collega’s. Van Noord accountants en belastingadviseurs heeft dezelfde expertise maar werkt efficiënter. Letterlijk dus: tel uit uw winst!

Daarnaast heeft Van Noord het convenant Horizontaal Toezicht met de belastingdienst ondertekend. Dit biedt ondernemers de kans om vooraf fiscale zekerheid te verkrijgen.