Cliënten aan het woord

Cliënt Marvon in Druten

Op een warme nazomerdag in oktober hebben we een interview bij Marvon in Druten. Eigenaresse Yvonne de Wit verwelkomt ons en we merken al snel dat ze met haar hoofd in een heel ander seizoen leeft: de feestelijke wintermaanden. Marvon stelt namelijk kerstpakketten samen. Let wel: hoogwaardige pakketten met een onderscheidend productaanbod. Yvonne: “Dankzij onze kwaliteit en originaliteit zijn we in twee jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. En zonder Jaap van Kuppeveld van VanNoord was het nooit zo snel gegaan. Dat durf ik hardop te zeggen!”

Lees het artikel in het OnderhandenWerk. Nieuwsbrief van VanNoord.

Cliënt Agri-Parts in Kapel-Avezaath

Onderweg naar Kapel-Avezaath blijven we rustig hangen achter een brede tractor die langzaam voorttuft. Niet veel later staan we met heel andere ogen te kijken naar een vergelijkbaar gevaarte. We staan met Jan Campagne in de megaloods van Agri-Parts, waar Goitzen Meindertsma zijn verdienmodel uitlegt. “We kopen in heel Europa schadetractoren op, demonteren ze en verkopen de onderdelen voor hergebruik. Meestal in Europa, maar regelmatig ook ver daarbuiten”, aldus Goitzen. “De omgang met iedereen geeft me veel energie. En dat geldt ook voor de samenwerking met VanNoord.”

Lees het artikel in het OnderhandenWerk. Nieuwsbrief van VanNoord.

Cliënt Hobrand-Algebra

“Houd een brandweerauto op z’n kop en alles wat eruit valt, verkopen wij.” Met dat beeld maakt Erik Covers heel simpel de business van Hobrand-Algebra duidelijk. Het verklaart ook direct de samenhang tussen de zeer diverse producten die zijn uitgestald in zijn kantoor. Van schoenen en zaklampen tot haspels en verbandtrommels. Met dit assortiment is Hobrand totaalleverancier voor bedrijven en instanties die zich richten op rampen- en calamiteitenbestrijding. Van brandweerkorpsen en ministeries tot ziekenhuizen, scheepvaart en industriële bedrijven. “Gelukkig hebben we een sterke basis met Hobrand. Onder die sterke basis schaar ik ook het partnerschap met VanNoord.”

Lees het artikel in het OnderhandenWerk. Nieuwsbrief van VanNoord

Cliënt Van Roon Rail BV in Leerdam

Aan tafel bij Ben van Roon hebben we een prachtig weids uitzicht over Leerdam. Toch valt ons oog ook op de muurbekleding in het kantoor. Over de volle lengte van de muur zijn heuse treinrails gemonteerd. Ben: “Zo ziet iedereen direct in welke markt wij actief zijn: railinfra. Bovendien levert het altijd goede gespreksstof op. Bezoekers uit deze branche vragen bijvoorbeeld of de afstand tussen de rails precies klopt en of de materialen echt zijn. Uiteraard, zeg ik dan. Want alles wat we doen, doen we tot in de puntjes.” “Pieter Terlouw van VanNoord is mijn klankbord en schetst de financiële kaders waarbinnen ik mijn plannen kan realiseren.”

Lees het artikel in het OnderhandenWerk. Nieuwsbrief van VanNoord.

Cliënt Bert den Haan (fruitteler) uit Kerk-Avezaath

VanNoord investeert gericht in de agrarische sector. Zo beschikt het over agro-specialisten die de taal van de agrariërs spreken en thuis zijn in de regels van hun sector. Eén van deze agro-specialisten is Wilmar van Leeuwen, accountant van onder meer fruitteler Bert den Haan. Bert is eigenaar van zo’n 26 hectare vruchtbare grond in Kerk-Avezaath, waarop hij jaarlijks zijn appels en peren oogst. Bert: “de agrarische markt is vrij complex. Daarom is het extra waardevol dat VanNoord branchespecialisten heeft”.

Lees het artikel in het OnderhandenWerk. Nieuwsbrief van VanNoord

Cliënt Brenkman, elektronicazaak, uit Culemborg

Als we binnenkomen in de Culemborgse elektronicazaak Brenkman leidt eigenaar Rogier ons direct naar zijn nieuwe aanwinst: de LG OLED. Een absolute noviteit in televisieland, waarover Rogier ons alle ins en outs vertelt. Het is duidelijk dat we te maken hebben met een echte vakman. Een productfreak die de trends op de voet volgt.

Rogier: “Een ondernemer met een visie heeft een boekhouding nodig die stuurt op toekomstplannen. Daarbij adviseert Cees Hoogendoorn van VanNoord”.

Lees het artikel in het OnderhandenWerk. Nieuwsbrief van VanNoord.

Cliënt Den Hartog Riet uit Leerdam

Sommige bedrijven herken je al van grote afstand. Den Hartog Riet is er zo één. Rijdend over het Recht van ter Leede in Leerdam valt al snel het goudgele dak van de onderneming op. Onder deze warme deken huist de meest veelzijdige specialist in rieten daken. Willem den Hartog licht toe: “We zijn specialist omdat rietdekken puur vakmanschap is en we zijn veelzijdig omdat we de hele kap voor onze rekening kunnen nemen. Van de houten dakconstructie tot het plaatsen van dakramen en schoorstenen”.

Willem: “VanNoord heeft de betrokkenheid van een klein kantoor en de kennis van een grote partij”.

Lees het artikel in het OnderhandenWerk. Nieuwsbrief van VanNoord.

Cliënt Dick en Pieta Brandwijk, Brandwijk Kerstpakketten en Promo.nl uit Zaltbommel

Dick en Pieta Brandwijk gaan zorgvuldig om met hun klanten. Ze doen altijd meer dan van ze verwacht wordt. Die gedachte heeft ze twee succesvolle bedrijfstakken opgeleverd: Brandwijk Kerstpakketten en Promo.nl, waar bedrijven komen voor eigentijdse relatiegeschenken. Cadeaus met een boodschap en een gedachte. Dick: “We denken eerst na over de boodschap die het bedrijf wil uitdragen, pas dan stellen we een product voor dat daar perfect bij past. Als duurzame koploper in de branche zijn we altijd op zoek naar betere alternatieven voor mens en milieu. Door zo te denken, lever je meerwaarde voor de klant”.

VanNoord wil eerst het bedrijf, de achtergrond en de ambities leren kennen. Pas dan kun je praten over welke dienstverlening nodig is en voor welke prijs. Dick vult aan: “Daarmee won VanNoord mijn vertrouwen, want wij hebben exact dezelfde aanpak”. Een mooi voorbeeld is dat VanNoord onze dochter klaar stoomt tot financieel manager. Ideaal!

Lees het artikel in het OnderhandenWerk. Nieuwsbrief van VanNoord.

Cliënt Eric van Vliet, Machinefabriek Helbers uit Spijkenisse

Machinefabriek Helbers is redelijk klein en daardoor heel flexibel. Ze doen veel bewerkingen in eigen huis en bieden een totaalpakket. Machinefabriek Helbers richt zich op een optimale bediening van vertrouwde klanten. Hun strategie is gebaseerd op consolideren. Extra werk is natuurlijk welkom, maar huidige klanten krijgen voorrang.

VanNoord is al jaren het vertrouwde klankbord voor Eric van Vliet. Namens VanNoord is Karin Heijkoop elk kwartaal een dag op kantoor aanwezig bij Helbers. We volgen de omzetontwikkeling, denken mee over personeelszaken en kostenbesparingen en adviseren regelmatig over nieuwe fiscale wetgeving. Samen bouwen aan bestendigheid.

Lees het artikel in het OnderhandenWerk. Nieuwsbrief van VanNoord.

Cliënt John en Rick Voet, Voet Verhuur uit Culemborg

Betrouwbare stroomvoorzieningen van Voet Verhuur uit Culemborg. De specialist in aggregaten en toebehoren kan complete woonwijken voorzien van stroom voor netwerkbeheerders. Maar ook kleinere klanten vinden hun weg naar Culemborg.

Rick Voet: “VanNoord weet precies hoe wij in elkaar steken en wat de beste keuze is voor ons. En bovendien herkennen wij onszelf goed in VanNoord. Net als zij, willen wij niet de grootste, maar wel de beste zijn”.

Lees het artikel in het OnderhandenWerk. Nieuwsbrief maart 2017 van VanNoord.