Mensen achter VanNoord

VanNoord is een onderneming van mensen. Gedragen door ervaren en betrokken ondernemers en adviseurs. De medewerkers zijn gemiddeld jong ondanks de jarenlange ervaring. VanNoord besteedt veel aandacht aan de vorming van kleine teams. Jong talent krijgt veel ruimte om zich te ontwikkelen, ervaren medewerkers delen hun kennis. Resultaat: scherpe en enthousiaste teams. Met een gezonde balans tussen werk- en privétijd.

Medewerkers aan het woord

Derk-Jan van Ochten AA

Functie: Cliëntadviseur

“Sinds juli 2008 ben ik als Cliëntadviseur werkzaam in Leerdam. Als Cliëntadviseur ben ik aanspreekpunt voor de cliënt en bestaan mijn werkzaamheden voornamelijk uit het begeleiden en adviseren van de cliënt. Ik richt me o.a. op het uitvoeren van samenstelopdrachten, opstellen van aangiften en adviseren. Voor mij is het een goede stap geweest. Ik vind het belangrijk om mij verder te ontwikkelen. Die kans krijg ik hier. Daarnaast heeft VanNoord aandacht voor de balans tussen werk en privé. Uiteraard werken we in drukke tijden over, maar het belang van de privésituatie staat hoog in het vaandel. Ik werk prettig als ik weet dat ik ook tijd heb voor mijn vrouw en 2 jonge kinderen.”

Wim Versteeg MSc AA

Functie: Partner / Accountant

“Ik ben Wim Versteeg en vanaf 1 april 2017 werkzaam als Partner / Accountant bij VanNoord in Zaltbommel. Mijn carrière bij VanNoord is gestart in december 2006 toen ik in dienst ben gekomen als salarisadministrateur. Na het afronden van mijn PDL heb ik mijzelf als doel gesteld om de felbegeerde AA titel te halen. Met het afronden van de deeltijdstudie Accountancy gevolgd door de Post HBO studie voor Accountant-Administratieconsulent heb ik in januari 2013 met succes het theoretische gedeelte voltooid. Na het afronden van de driejaar durende Praktijkopleiding en het mondelinge examen bij de NBA was inschrijving in het register in juli 2015 een feit en mijn doel met dank aan VanNoord gerealiseerd!

Toch wilde ik graag nog een Universitaire opleiding volgen. De Accountancy opleidingen hebben mij altijd zeer geboeid. De Masteropleiding Accountancy aan de Nyenrode Business Universiteit te Breukelen was een logisch vervolg. Na het volgen van de Pre Master en Master heb ik op 14 maart 2017 mijn MSc titel gehaald.

Uit eigen ervaring kan ik aangegeven dat VanNoord Accountants een prachtige organisatie is waar je alle mogelijkheden krijgt om in een veilige en prettige omgeving het beste uit jezelf naar boven te halen en te excelleren. Door de goede balans tussen werk en privé heb ik altijd de mogelijkheid gekregen om naast mijn fulltime baan, vrouw en drie zoontjes te studeren. Mede door de leuke collega’s en de meer dan voldoende uitdagingen en groeimogelijkheden ga ik nog altijd met erg veel plezier naar mijn werk. Mijn werkzaamheden zijn erg divers, waardoor geen dag hetzelfde is. Ik kan met trots zeggen dat ik een echt ‘’VanNoord product’’ ben geworden.”

Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn zeer divers. Naast het samen met mijn compagnons aansturen van het kantoor in Zaltbommel, bestaan mijn werkzaamheden uit het opstellen, reviewen en bespreken van jaarrekeningen, beantwoorden van fiscale vraagstukken, het adviseren van de ondernemer en het verrichten van Assurance werkzaamheden. Kortom de sparringpartner en adviseur voor de klant!

Vennoten in beeld

Pieter Terlouw RB

Functie: Vennoot

“Sinds 2002 ben ik werkzaam bij VanNoord Accountants en Belastingadviseurs in Leerdam. De tijd vliegt als je het reuze naar je zin hebt. En dat heb ik. Met plezier kijk ik terug op de keuze die ik destijds maakte om bij VanNoord aan de slag te gaan. Samen met Ron van Rijn geef ik in Leerdam en IJsselstein leiding aan een hoog opgeleid team. Jonge mensen die elkaar op een prettige manier scherp houden. Persoonlijke aandacht voor cliënten staat voorop waarbij een belangrijke regel geldt: afspraak is afspraak, we doen wat we zeggen!”

Henk van Noord RA

Functie: Vennoot

“Ik ben 30 jaar geleden gestart in Beesd en ben dit prachtige dorp trouw gebleven. VanNoord Accountants en Belastingadviseurs groeide door naar inmiddels 8 vestigingen. De kantoren worden op bijzondere wijze bestuurd door ervaren collega-ondernemers. Het mooiste van mijn werk vind ik om uitdagingen aan te gaan met medewerkers en hen te coachen. Maar ook het contact met cliënten vind ik heel boeiend. We reageren snel op vragen en we komen afspraken vlot na. Dat onderscheidt ons van andere kantoren. In de toekomst zie ik ons nog verder groeien. Met nieuwe uitdagingen en altijd volgens de bekende VanNoord-kwaliteit.”

Jaap van Kuppeveld AA

Functie: Vennoot

“Ik ben inmiddels bijna 18 jaar werkzaam in de Accountancy, waarvan de laatste 8 jaar bij VanNoord. Hiervoor heb ik 8 jaar gewerkt bij 1 van de Big Four kantoren. De keuze voor VanNoord was destijds een weloverwogen. Ik wilde graag binnen een persoonlijke en zeer professionele organisatie werkzaam zijn, dit heb ik gevonden bij VanNoord Tiel. Met het hechte en hoogopgeleide team vormen we een belangrijk aanspreekpunt voor onze cliënten op heel het financiële terrein. Dit is op een breed uiteenlopend vlak. Maar door onze brede financiële kennis kunnen we de vragen van onze cliënten goed beantwoorden en als we specialisaties nodig hebben dan zijn deze te vinden in ons netwerk. De energie om ons fulltime in te blijven zetten voor cliënten komt met name door onze cliënten, als we ze naar tevredenheid kunnen bedienen.”